Sunday, December 20, 2009

aku bosan

Yang.. Coba kau jujur padaku
Yang.. Foto siapa di dompetmu
Yang... Kok kamu diam begitu
Sayang jawab atau aku pergi sayang

#
Aku tak mau bicara
Sebelum kau cerita semua
Apa maumu, siapa dirinya
Tak betah bila ada yang lain
Jangan hubungi ku lagi
Ini bisa jadi yang terakhir
Aku ngerti kamu
Kau tak ngerti aku
Sekarang atau tak selamanya

Yang.. Jangan kira ku tak tahu
Yang.. Tak mudah kau bodohi ku
Yang... Tolong dengarkanlah aku
Tapi sayang
Masih pantaskah kau kupanggil sayang

Back to #

Salahmu mau bicara
Dan ku akan cerita semua
Apa mauku, siapa dirinya
Karna memang tak ada yang lain
Terus hubungiku lagi
Jangan bilang ini yang terakhir
Aku ngerti kamu
Kamu ngerti aku
Aku sayang kamu selamanya

Back to Reff

dah sampai KL...

hari2 yang memenatkan... ape tak nye dari pagi sampai ke petang dok wt keje... pg tue aku bgn awl glos... 530am... sume org xpecaya aku bgn awal hahahaha... klu biasanye aku mmg la org yg paling lmbt skali bangun... hahahahahahaha...

mula start keje pagi ngan wt bfast... masing2 wt keje ape yg ptt... dah settle masak utk mkn pgi, tolong lak pengantin wt hantaran die... dapat satu msalah... salu satu dr sponser yg die dpt xcukup pasangan lak... penat dok piki akhir nye buat keputusan utk tmbah g.. jgn xpecaya bila aku berjaya menyiapkan 3 tin pelite yg dibuat ngan tin susu... bleh tahan gak la...

dah settle yg tue, tetibe lak paman datang bg tau aku yang lampu pagar yg aku pasang kat umah die dulu tue dah xmenyala... so skang nie aku jadi mantainance lak... jenuh la dok mencari ape masalah die.. tgk cable xder lak yang luke... aku dah mule risau dah tkt cable tue putus.. then tukar sana tukar sini... akhir nye... bila di tgk betul2 geram punye pasal aku tarik cble tue... then ternyata, cable tue dah spark... dah mmg putus... hahahahah... putus lah yg kt dlm simen... so aku dpt g next projek kt umah paman.. tp xtau bila la aku nk g buat... umah abg ijal pun aku xwt g....

dah selesai yg tue... aku join lak pasukan menghidang makanan... aku ingat st je nk joint, sekali mmg aku yg kene dok kt situ... ngan kak zu... wt penat jek soh kak wani bw bju kurung sekali jenguk pun tak bju tue... dr start jamuan smpai balik aku dok bersamdar kt dinding tue... lenguh nye bukan men lagi... hahahahaha... but seronok x terkata... selesai sudah majlis peminangan... next kenduri lak bulan lima wesak day... aku harap sgt2 time tue aku dah abis belajar dah.. dan aku ader masa untuk pegi sn.. but mmg aku wajib kene pegi... xder xkius dah...

dah settle sume benda... timeto balik KL... aku drive kete smpai kuala kangsar... seronok tol dpt bw kete... xder tekanan,,, bw kete cam biasa.... hahahah F1...