Monday, April 26, 2010

jadual final....

jadual je lebih.. study nye dok...

pengajian malaysia - 27/04/10 (3pm)
innivation - 27/04/10 (230pm)
electrical system in building - 5/05/10 (230pm)
industrial control - 7/05/10 (830am)

semua nya di dewan gemilang...

saat2 terakhir di BMI

ms berlalu terlalu cepat... pejam celik dah 3 tahun aku kt gombak. dah 3 kali aku wakil bmi utk sukan uniKL... time study bukan maen lg lm nye.. tapi time nk abis nie.. rasa mcm cpat je.. kurang dari 2 minggu aku kt bmi.. aku akn angkut segala barang aku balik kg lak pas nie... 18hb aku akan datang balik untuk latihan sukan uniKL.. tahun merupakan tahun terakhir.. aku ank lakukan yang terbaik n pastikan piala pusingan untuk sukan bola tampar wanita akan selama berada di BMI.. huhuhuu.. hadiah untuk tuan razak tersayang...
kepada sayang kakak..
kakak sayang akmu sampai bila2.. hanya syg yang kakak ade.. tiada yng lain melainkn kamu.. segala untuk kamu...

Wednesday, April 14, 2010

kurang lebih 3 minggu....

alhamdulillah aku memanjat kesyukuran kepada Dia yang maha Esa sebab memberi aku peluang untuk menghabis kan pembelajaran aku kt BMI nie... huhuhuhu aku ader lagi kurang lebih 3 minggu saja lagii untuk aku habis kan segala proses pembelajara aku dekat sini... semua ini untuk org yang aku sayang dan aku nk tebus balik kegagalan aku yang dulu... insya-allah 27hb dan 29 april ader paper untuk pengajian malaysia dan juga innovation... dan seterusnye 5hb dan 7hb mei ade dua lagi paper ia itu electrical system in building dan juga industrial control... dan selepas tue habis la pengajian aku kt sini... aku akan merindui setiap saat manis aku kt sini.... insya-allah...

Saturday, April 10, 2010

teramat merindukan kamu....

aku ingin engkau ada disini..
menemaniku saat sepi..
menemani ku saat indah...

berat... hidup ini tanpa diri mu
ku hanya mencintai kamu
ku hanya memiliki kamu

aku rindu setengah mati kepada mu
sungguh ku ingin kau tahu
aku rindu setengah mati

meski telah lama kita tak bertemu
ku selalu memimpikn kamu
ku tak bisa hidup tanpa mu

p/s....
aku teramat merindui kamu....
sesungguhnya hanya kamu dihati ku....
tiada yang lain melainkan kamu....
sentiasa di hati....


Monday, April 5, 2010

Pemilik Hatimu

lihatku disini...
kau buatku menangis...
ku ingin menyerah...tapi tak menyerah...
mencoba lupakan...tapi ku bertahan...

kau terindah...dan selalu terindah...
aku bisa apa tuk memilikimu...
kau terindah...kan salalu terindah...
harus bagaimana ku mengungkapnya...
kau pemilik hatiku...

mungkin lewat mimpi...
ku bisa tuk memberi...
ku ingin bahagia...tapi tak bahagia...
ku ingin di cinta...tapi tak dicinta...
kau pemilik hatiku...

aku rindu kamu.....


Apa agaknya khabarmu di sana?
Di sini ku sedang dibelenggu rindu
Beginikah rasa seksa perpisahan
Sungguh anehnya hidup berasingan

Hati terasa bagai tertinggal di situ
Meskipun tubuh dah jauh beribu batu
Sesaat seperti tahun lamanya
Semasa kau tiada
Apa yang terdaya…

Bila terasa rindu ku sebut namamu
Dengan harapan kau akan muncul dalam tidur
Bila terasa rindu ku bayang wajahmu dalam angan
Dan barulah ku terasa bagai disembuh

Jauh sekali hidup di sini berbeza
Beribu kali lagi ku selesa di sana
Tak sabar menantikan detik kepulangan
Namun hingga itu
Apa yang termampu…

Bila terasa rindu ku sebut namamu
Dengan harapan kau akan muncul dalam tidur
Bila terasa rindu ku bayang wajahmu dalam angan
Dan barulah ku terasa bagai disembuh

Terlintas di fikiran untuk meminggirkan saja
Semua pencarian di sini
Tetapi ini sebahagian dari pengorbanan
Bekalan andainya hari sukar mencabar