Tuesday, January 12, 2010

trip to jelebu

sabtu 9/01/10...
trip to jelebu.. memang best.. sbb dpt mkn buah free.. hahahaha dah lama aku xbuat keje tue.. mcm mn nak wt time musim buah je aku kt kolej g.. mn nk sempat mkn buah.. balik kg jek buah dah abis dah.. tpi yg frust nye aku xleh mkn buah durian.. nk beli yg kt tepi jln tkut lk busuk ke ape ke... jenuh lak nk tukar balik... benda yg paling best bila aku smpai sn.. kepala aku terhantuk kt palang pintu umah... bengong aku jd nye... mau tak bengong kuat tue... 3 hari gak la bru hilang sakit.. hahahaha... but walau apa pun yang berlakukt sana, insya-allah ader rezeki panjang umur aku smpai g lah kat sana... suasana kampung yang memang best... yang joint hari tue amy, nad, angah n alang, n aku as driver... nnt nk g lagi bleh x? hahahahah

ahad 10/01/10
dengan skt kepala yg xilang lagi, pepai bute aku dah g maen futsal lak. untuk blok abg aku tue. joint jje lah ngan ummi hakim... hahahaha. maen ngan org tue.. bukan ape pun, aci sepak je bola tue... hahahaha asal masuk gol sudah... keputusannye.. team aku dpt no 2... dapat medal n duit rm14... hahahaha klaka tol la... next game, nk tumpukan utk volleyball lak. bulan 2 ader tournament yg confirm close putrajaya... best2... harap2 dapat menang.. hhuhuhuhuhuhu my best team..

my first week study

mggu nie, mggu 1st study... memang membosan kan. ape tak nye semalam aku ader 1 klas jek.. hr nie lak ader 3 klas... tp die nye gape... aku siap bleh tdo g kat bilik.. xpe pape pun tue sume mggu pertama.. mggu pengenalan hahahahaha... xder ape yang menarik.. masuk klas dengar sir/mdm membebel then kluar.. skang nie aku tgh tggu klas aku yg kol 1 lak... pg klas kol 8-10 then tggu lak klas kol 1... kol 3 kang ader breifing psl final project lak.. projek aku xjalan2 g... ape nk jadi la ngan aku nie... nape lah aku mls yang teramat sangat nie...
hari nie klu ikut kan result utk appeal yg aku wt hr tue dah klua.... tp bila g tanye kata hari rabu lak... xpe lah.. hari pape pun jnji aku lepas untuk amik paper tue.. klu xlepas mati lah aku.. kene exstand sem... mls tom la... bukan banyak kedit pun aku nk exstand.. xkan la aku nk exstand untuk 6 kreadit hour jek... bosan kot... penin palo aku memikir kan psl study nie.. tapi tulah.. dengki ngan kawan2 nye psl aku gagah kan diri gak utk aku abis kn sisa2 terakhir aku kt sini...
mggu 1st men bola... aku rindu gilos ngan dak2 aku.. dak2 volley aku lah... tiap petang aku mesti turun maen ngan dorang. mn bleh aku tinggal tean aku yang aku bw nie.. tahun nie sukan uniKL maen kt sini.. kami jadi tuan rumah.. so impian aku untuk mengekalkan kejuaran dan sekali gus menyimpan piala pusingan kt sini. hadiah untuk sir razak coach aku yang sempoi... hahahah luv u la sir.... illa, khai, faezah, na, indra, n aku.... aku nk kene cari g sorang utk gnti tmpat izza... harap2 ader g player yg bleh maen mcm izza... jenuh nk mencari player baru... klu dpt yg bleh maen xpe... klu yg nk kene train dr awl mati aku... harap2 k.noe bleh jd pgganti...