Monday, May 24, 2010

ku merindui mu.....

seandainya kau ada disini dengan ku mungkin ku xsendiri
bayangan mu yang selalu menemani ku
hiasi malam sepi ku
ku ingin bersama diri mu
ku tak akan pernah
berpaling dari mu
walau kini kau jauh dari ku
kn selalu ku nanti kerna....
ku sayang kamu
hati ini selalu memanggil nama mu
dengarlah melati ku
ku berjanji hanya lah untuk mu cinta ku
tak kan pernah ada yang lain
adakah rindu dihati mu seperti rindu yang ku rasa
sanggupkah ku terus terlena
tanpa mu disisi ku..
ku kan selalu menanti mu
seandainya kau ada disini dengan ku
mungkin ku x sendiri..
bayangan mu yang selalu menemani ku hiasi malam sepi ku
ku ingin bersama diri mu
ku tak akan pernah berpaling dari mu
walau kini kau jauh dari ku
kan selalu ku nanti kerna
ku sayang kamu...
kn selalu ku nanti kerna...
ku sayang kamu....

Thursday, May 20, 2010

segala nye berakhir....

selesai sudah segala zaman pengajian aku di BMI... segala pahit manis akan aku ingat selamanya... cuma skang nie.. aku nk melunaskn misi terakhir aku yang pernah aku jnj kan dulu... impian aku untuk simpan piala pusingan untuk volleyball(female) di BMI... segala akan aku lakukan 20-25 jun nanti.. akan ku kota segala jnji ku....
mggu depan dah nk klua result dah... semoga berjaya yatimaasom...

Tuesday, May 4, 2010

dah dpt lappy balik....

alhamdulillah... lappy aku dah selamat di repair oleh Angah... hahahaha.. nasib lappy aku xmeletup je... xpe lah, semua nie untuk sementara tggu lappy baru... huhuhuhuhu.. insya-allah... pape pun kakak rindu ngan sayang... kakak sayang sayang... lepas nie dah start cuti dah.. last paper 7hb.. ra nye xdpt ikut member2 g karok kot... lps final aku kemas brg dah.. sbtu aku dah balik.. tp trip nie lebih pnjang.. nk kene g teluk intan dulu... letih tol la.... trip belum start tp aku dah terasa penat nye... xpe lah.. pape pun semoga selamat smpai ke destinasi..