Monday, March 21, 2011

Bayangkan la,,,....

Fuuuhh... Orang cakap kalo ko dapat buat multitaskingkerja, ko memang power la kan. Power tu power gak, tapi kalau gaji nye macam orang kerja biasa, baik aku kerja biasa je.
Bayangkan la kalau semua kerja ko kene buat. ferari lak
suka buat hal,lembat ,virus sakit je selalu, memang banyak gile la kan. Pastu nombor telefon naik untuk orang hantar masej,call masalah, latal pergi henpon aku.

Sakit kepale-kepale aku nih.Pastu ko expect yang aku nak wat keje elok-elok ke. Dulu janji gaji banyak tu, bila dah keja, tak dapat lak banyak tu.
confirm tak jugak Tah bila la dapat lagi aku pon tatau.aku ni umo makin meningkat, satu harta pon tak ada lagi,
saving pon takde.Macam mana nak saving kalau gaji pon tak cukup. Mak bapak ko orang kaya boleh la.
Kalo ko sesak sangat, ko boleh mintak. Kalo aku sesak sangat, dah sah sah mati kering, kat sape aku nak mintak.
Tak boleh nak bajet. Last last tangguh dan tangguh jadi hutang pulak lagi.

No comments:

Post a Comment